14.6.11

Intervenció en la constitució del nou Ajuntament

Dissabte passat, 11 de juny, es va constituir el nou Ajuntament de Carcaixent, que compta amb 6 regidors de Bloc-Compromís. Els vots dels regidors del Partit Popular i del representant del PSD van atorgar l'alcaldia de nou a Lola Botella Arbona.
El portaveu del nostre grup municipal, Paco Salom, va dirigir unes paraules a l'auditori en les quals va esbossar les línies bàsiques que guiaran l'estil d'oposició al llarg d'aquesta legislatura. En la seua intervenció va encoratjar tots els regidors a treballar per redreçar la situació financera del consistori i a potenciar els valors que permeten acostar el potencial que té l'Ajuntament als problemes reals dels carcaixentins, especialment a aquells que estan passant una situació econòmica més delicada i necessiten recórrer a l'ajuda social. "Ells i les seues famílies han de ser la nostra prioritat", va defensar Paco Salom en el seu parlament, que podeu llegir íntegre al seu bloc personal (punxeu ací).
Així mateix, us recomanem aquesta entrevista publicada a Ribera Express (punxeu ací) uns dies abans de la constitució del nou Ajuntament.

Etiquetes de comentaris: , , ,