9.6.11

El Bloc demana explicacions sobre el pacte que confirma Lola Botella a l’alcaldia de Carcaixent

L’acord al qual han arribat el PP i el PSD a Carcaixent, i que permetrà a Lola Botella continuar com a alcaldessa, ha estat justificat sobre la base de “coincidències programàtiques”. Aquesta declaració de “total sintonia” expressada en el seu comunicat resulta increïble i sospitosa en dos partits que es presentaren a les eleccions per separat. Més encara quan el regidor Juan Albert (ara sota les sigles del PSD) ha tingut enfrontaments viscerals amb l’equip de govern del PP durant els anys en què ha estat regidor en nom d’UV. Què ha canviat ara perquè hagen arribat a un pacte amb tanta facilitat i quin cost tindrà per als ciutadans aquest regidor que li faltava al PP per a obtenir la majoria absoluta són dues preguntes que inquieten la població i que Lola Botella ha de respondre.

Davant la imminent constitució de la nova corporació municipal, aquest dissabte dia 11, el grup municipal Bloc-Compromís demana transparència i que els implicats facen públic el contingut exacte del pacte que han segellat, així com el rerefons de la negociació i les contrapartides a les quals han arribat els dos partits. El PP i el PSD parlen d’aconseguir l’estabilitat en l’Ajuntament, però no expliquen quins canvis de polítiques efectuaran per a resoldre la greu crisi financera que afecta el nostre ajuntament, i aquest ajuntament necessita un canvi de prioritats urgent per elaborar polítiques socials per als més necessitats i reactivar l’activitat econòmica.

Els resultats de les eleccions del 22-M van castigar clarament el PP de Carcaixent, que amb 3 regidors menys que en l’anterior legislatura va perdre la majoria absoluta. El grup municipal Bloc-Compromís, en canvi, va duplicar els seus resultats en nombre de votants, i passa de 3 a 6 regidors. El poble de Carcaixent ha reconegut la tasca seriosa d’oposició constructiva que hem realitzat en els últims anys i ens ha demanat clarament que continuem fiscalitzant l’acció de govern per garantir que els recursos econòmics i humans de la ciutat siguen gestionats amb efectivitat i rigor. És per això que exigim a Lola Botella que explique en què consisteix l’acord a què ha arribat amb Juan Albert, i si són els carcaixentins els que acabarem pagant la seua debilitat al capdavant del seu partit.

Etiquetes de comentaris: , , ,