13.9.12

BLOC-COMPROMÍS ES MOBILITZA AMB LA CAMPANYA #EXPLIQUEMCORREUS


El poble de Carcaixent està molt preocupat per la gestió municipal, i Bloc-Compromís demana transparència en les dades i ofereix informació a la ciutadania. La compra i demolició de l’edifici de Correus, amb un cost de 750.000€ de diners públics ha disparat les preguntes: Per què es realitza aquesta operació? Quin és l’objectiu? A qui li molestava l’edifici de Correus on estava? Què li costa això al poble? Quina és la finalitat? I, sobretot: era necessari gastar tots eixos diners per a fer una plaça justament en el moment més dur de la crisi econòmica?

El col·lectiu Bloc-Compromís, que ha votat reiteradament en contra en les comissions i els plenaris en què s’ha tractat aquesta actuació purament estètica, ha engegat la campanya informativa #ExpliquemCorreus per donar resposta als interrogants que es planteja la gent.

Aquest dimarts, més d’un miler de persones es van acostar ja als punts d’informació instal·lats al Mercat municipal i a la plaça de Correus per a interessar-se per la polèmica generada al voltant de Correus i rebre respostes de primera mà. Els punts d’informació continuen dimecres i dijous per la vesprada (a partir de les 18h) a la plaça de Correus, i desembocaran divendres a les 20h en un acte públic a l’Auditori de les Dominiques de Carcaixent, obert a la participació i a les preguntes que vulguen plantejar els veïns.

Bloc-Compromís ha imprès més de 6.000 còpies d’un número especial de la revista InfoBloc monogràfic sobre el tema de Correus, que ja es pot descarregar també des d’Internet a l’adreça:  http://issuu.com/bloccarcaixent/docs/infobloc_setembre_def. També la xarxa bull d’activitat informativa, amb apunts informatius, respostes, comparticions o retuits mitjançant la pàgina web del col·lectiu (http://www.bloccarcaixent.com) i els perfils de Facebook i Twitter, on es pot seguir fàcilment gràcies al hashtag (etiqueta) #ExpliquemCorreus. Durant la primera jornada de la campanya, les xarxes socials acumularen vora 300 interaccions.

Tot plegat, una bona mostra de l’interés popular que suscita l’obra innecessària de compra i demolició de Correus, que tindrà un cost per a les arques municipals de més de 400.000 euros.